Reklámok, Emblémák, Márkák

Remek erdélyi szállító vállalat

Szinker szállítmányozás a Kárpátokból

 

A szocialista berendezkedésű országok a Szovjetunió összeomlása után Kelet-Európában csatlakoztak a kapitalista és szabadpiaci világrendhez. Ez a nemzetközi közúti szállítmányozás területén soha nem látott növekedéshez vezetett ebben a régióban. Az erdélyi Szabó család mikro vállalkozásból építette erre az igényre a Szinker Srl. nemzetközi fuvarozó céget közel 25 év alatt. A negyedévszázados cég amely csupán 1 sofőrrel és kamionnal kezdte történetét, ma már több 30 járműből álló flottával és több tucat alkalmazottal rendelkezik.

A Szinker specialitása az Európai Unión belüli nemzetközi szállítmányozás. A közel két évtizedes tapasztalat ma már a digitális támogató szoftverek garmadájával garantálja azügyfelek áruinak gyors és pontos megérkezését a célhelyre. A tapasztalt sofőrök a leggyorsabb útvonalon szállítanak, ha pedig akadály merül fel, akkor a főhadiszállásról folyamatos kommunikáció segítségével kapnak segítséget  a legjobb megoldás megtalálására.

A Szinker rendelkezik az ISO 9001 tanúsítvánnyal, és minden járművem CMR biztosított. A saját szervizben a csak Mercedes kamionokból álló flotta minden út után ellenőrzésen és ha szükséges karbantartáson esik át. Megbízható és költséghatékony szállító keresése esetén, meleg szívvel ajánljuk a Szinker szolgáltatásait.

Szinker Srl. szállítmányozás