Reklámok, Emblémák, Márkák

Környezetvédelem műanyag rekeszekkel

Mindenki tisztában van vele, hogy a 21. század műanyag használat nem fenntartható. De az is igaz, hogy az emberek és vállalkozások csak akkor tudnak növekedni ha használják az igen flexibilis és sokrétű műanyag tárolókat. Azonban a két ellentétes eset nem zárja ki egymást. Védhetjük a környezetet még egy káros technológia felhasználásával is, ha mindezt fenntarthatóan tesszük.

Ezért annyira sikeres a műanyag tárolók és rekeszek gyártása területén a Schoeller Allibert. Noha a környezetvédelmi szempontok mellett más domináns innovatív versenyelőnyt is alkalmaznak a gyártástól a forgalmazásig, az egyik leghasznosabb előnyük a környezettudatos vállalatirányítás. A gyártási procedúra során a műanyag rekeszek kialakításakor nem keletkezik felesleges szemét, az alapanyagokat szinte 100%-osan felhasználják. Maga az alapanyag hosszú évek laboratóriumi kísérleteinek köszönhetően nyerte el mai formáját (és természetesen folyamatos fejlesztés alatt áll), és modern kialakításának köszönhetően biztosítja a műanyag tárolók hosszú élettartamát. Egy másik fontos tulajdonsága ennek a műanyagnak, hogy teljes egészében újrahasznosítható.

Ha az italgyártás vagy a hozzá kapcsolódó logisztika területén dolgozunk és vállalkozásunknak prémium minőségű műanyag tárolókra és rekeszekre van szüksége, érdemes megfontolnunk a környezeti hatását is döntésünknek.

műanyag tároló