Reklámok, Emblémák, Márkák

Büfé ellátó szolgáltatásai

Egy büfé és vendéglátóipari ellátó számos szuper szolgáltatással rendelkezik a kis éttermek számára. A mindennapos eszközök utánpótlása elengedhetetlen bármely cégnek ebben az iparágban. De egy igazán jó ellátó cég sokkal többet is tud kínálni a termékek leszállításán kívül. Lássuk most mik egy büfé ellátó szolgáltatásai.

  • a széles termékpaletta garantálja, hogy a stílusunkhoz illeszkedő kellékeket tudunk megkapni. Ráadásul tanáccsal is tud szolgálni az ellátó, ha bizonytalanok lennénk.
  • egyedi logózás, gravírozás: Nem akarunk tucat büfének látszani? A legegyszerűbb ha személyzet és berendezések egyedi külsővel tűnik ki.
  • mintadarab biztosítása: nem vagyunk biztosak, hogy tényleg megfelelő az adott termék? Mintadarabokkal tesztelhetjük, hogy mi az ami a legjobban illik vállalkozásunkhoz.
  • gyors szállítás és igazodás a szezonális és rendkívüli igényekhez: a tervezhetőség szempontjából remek dolog ha tudjuk mikor mennyi termékre lesz szükségünk. Sőt egy igazán jó büfé ellátó gyorsan tud reagálni, ha éppen egy hirtelen megrendelés esett be hozzánk.
  • termék-visszaküldési lehetőség

Válasszunk megbízható céget és ne a legolcsóbb felé menjünk el. Egy kisebb bukással is többe kerülhet nekünk, mintha már egyből egy profi szolgáltatót választottunk volna büfénknek.

büfé ellátó szolgáltatásai