Reklámok, Emblémák, Márkák

Egyedi karnis ötletek

Ha a szobánkba új függönyt veszünk, akkor gondolkodnunk kell egy hozzá illő karnis vásárlásában is. Természetesen használhatjuk a régit is, de érdemes összehangolni a függöny és a karnis stílusát, hogy azok összhangban és harmóniában legyenek egymással és a szobával is. Ehhez adunk egyedi karnis ötleteket.
– Egy gerendás, fás, természetközelibb hangulatú szobához érdemes hozzá illő fa karnist választanunk, ami emeli az összhatást. Ezt megvásárolhatjuk 1 vagy 2 rudas verzióban is.
– Ha extrémebb stílusunk van, szeretjük a modern bútorokat, az elegáns visszafogottabb színeket, akkor a fém karnis lesz a számunkra tökéletes választás. Megannyi gyönyörű fém karnisvégekkel tudjuk megvásárolni ezeket a rudakat, ami növeli az előkelőség hatását.
– Ha a praktikusság és egyszerűség hívei vagyunk, akkor vásárolhatunk műanyag függönykarnist is. Ennek van lapkarnis verziója is, ami nevéből adódóan lapfüggönyökhöz kiváló.
– Ablakokhoz tökéletes választás a vitrázs rúd. Szép és igényes hatást kelt, feldobva vele az olyan kis helyiségeket, mint a fürdőszoba vagy a konyha.
Bármelyiket is választjuk számtalan lehetőségünk van a webáruházak kínálatában kiválasztani a nekünk megfelelőt.

egyedi karnis