Reklámok, Emblémák, Márkák
címkéző gép

A címkéző gép titkai

A címkéző gép nélkülözhetetlen szerepet tölt be rengeteg különböző iparágban. Olyan készülék, amely – bár ez első hallásra kissé túlzóan hangozhat – napjaink egyik legsokoldalúbb vívmánya. Amikor egy cég beszerez egy címkéző gépet, egy lépésben gondoskodhat az emberi hibák megelőzéséről, és számos adminisztrációs feladat elvégzéséről. Tarts velünk, és szerezz még több információt erről a különleges eszközről, amely már megannyi iparágban bizonyított!

Csak a legjobbtól érdemes

Vágjunk máris a közepébe: ha már címkéző gép, az Etisofttól érdemes beszerezni! Ez a több mint negyed százada működő cég ügyfelei számára az elképzelhető legmagasabb minőséget nyújtja. Címkéző gépeik között nemzetközileg elismert márkák modelljei kaptak helyet. Példaként említhetjük az ASE vagy a Label-Aire készülékeit, amelyek prémium nívót képviselnek. Akár 127 m/perc gyártósori sebességet is képesek felvenni – de ez az elképesztő sebesség nem befolyásolja a pontosságot! Érintéssel vagy fújással pont oda helyezi el a címkét, ahová szükséges. Legyen szó akár burkolatról, lapos vagy ovális felületekről, precizitás jellemzi a működésüket.

A címkéző gép feladatai

A címkéző gép nem összekeverendő a gyári címkenyomtatóval! Utóbbival ellentétben a címkéző gépek előre kinyomtatott címkéket képesek közvetlenül a csomagolásra vagy a termékre illeszteni. A címkék grafikai elemeket, állandó információkat jelenítenek meg. A címkéző gép, amelyet a gyártósorra terveztek, tartja az iramot a nagyipari technológiával. Pontosan igazodik a gyártósor sebességéhez. Bármilyen a termék anyaga, alakja, mindig pontos az illeszkedés. A címkézőgép a munkavédelemben is fontos szerepet játszik, hiszen biztosítják, hogy a dolgozók a gyártósorral minél kevesebbet érintkezzenek. Megakadályozzák, hogy emberi hiba csússzon a gyártás folyamatába, mivel ismételhetőséget és pontosságot is garantálnak. Ezzel jelentősen hatékonyabbá teszik a gyártási folyamatokat.