Reklámok, Emblémák, Márkák
rack szekrény

Rack szekrények beszerzése

rack szekrény

A nagy cégeknek sokszor komoly informatikai rendszerekre van szükségük a mindennapi zavartalan működéshez. Ezek megtervezése és kiépítése nem kis feladat, ezért erre szakosodott szakemberekkel érdemes elvégeztetni a munkát. A megfelelő körülményekhez szervezteremben helyezzük el különböző rendszereinket. A megfelelő és átlátható tároláshoz és rendszerezéshez pedig rack szekrény beszerzésére van szükség. A rack szekrény álló és fali típusokban is elérhetők a piacon, vásárolhatunk egészen kicsitől a nagy méretekig, különböző szélességben és hosszúságban attól függően, hogy mekkora szerverteremmel rendelkezünk. Ezek anyagát tekintve általában fémből vannak.  Hogy illetéktelen ne férhessen hozzá a rendszereinkhez, így a rack szekrények szinte minden esetben zárhatók.

Rack szekrények beszerzése

Rengeteg webshop van, ahonnan rendelhetünk rack szekrényt, így bátran böngésszünk az interneten. Azonban ha speciális igényeink vannak, akkor érdemes ajánlatot bekérnünk különböző cégektől. Egyedi ajánlat esetén többet megtudhatunk a különböző márkákról és típusokról, méretekről, és funkciókról. Ha kérdéseink vannak azokat feltehetjük és lehetséges, hogy a tervezésben is segítséget kérhetünk, hogy biztosan a  megfelelő méretű és mennyiségű rack szekrényt szerezzük be szervertermünkbe.

Egyéb informatikai rendszerek

Szerverterem tervezésre, kiépítésre vagy bármi másra van szükségünk?  Esetleg csak szaktanácsadást szeretnénk kérni? A Reynolds Kft-nél minden IT hűtéssel kapcsolatos kérdésre megoldást találunk. Ha komplett rendszerekre vagy csak részterületek megvalósítására van szükségünk akkor is fordulhatunk hozzájuk.

Nem kell mást tennünk csak ajánlatot bekérni. Komoly szakmai tudással rendelkező dolgozóik készséggel állnak rendelkezésünkre. A későbbiekben pedig karbantartással segítenek, így nem engedik el a kezünket.

A cég elsősorban a Schneider Electric termékeit értékesíti és szervizeli, de egyéb gyártók termékeit is értékesítik. Olyan cégekkel működnek együtt, mint az RTL klub, a BlackRock, az OTP bank, Vodafone, a Mercedes-Benz  vagy a Sony, így ezekből is látszik a cég megbízhatósága. Felkeltettük az érdeklődését a cég iránt? Vegye fel velük bátran a kapcsolatot!