Reklámok, Emblémák, Márkák
ipari ingatlan bérlés

A raktárbérlés előnyei a saját raktár fenntartásával szemben

A raktárbérlés egy olyan lehetőség, amelyre egyre több cég és vállalkozás nyitott, hiszen számos előnye van a saját raktárhelyiség fenntartásával szemben. A raktárbérlés során a vállalkozások különböző méretű és típusú raktárakat bérelhetnek, amelyeket a saját tevékenységüknek megfelelően tudnak használni. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a raktárbérlés előnyeit.

Rugalmasság és skálázhatóság

A raktárbérlés lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy rugalmasan kezeljék a raktározással kapcsolatos igényeiket. Ha a cég növekszik, akkor egyszerűen bérelhetnek nagyobb raktárat, és ha a cég kisebb lesz, akkor pedig van lehetőség kisebbre váltani. Ez a skálázhatóság nagyon fontos lehetőséget ad a vállalkozásoknak a hatékony működésre.

Emellett ha esetleg a cég irodája költözne, a bérelt raktár továbbra is hozzáférhető, a nagy mennyiségű áru vagy archív dokumentum költöztetésére nincs gondunk. Ellenben egy saját raktár esetében nemcsak az irodai berendezéseket, de a teljes raktár tartalmát is mozgatnunk kell.

Költséghatékonyság

Manapság az ingatlanárak az egekben vannak és nem képeznek kivételt ez alól a raktárhelyiségek sem. Rövid és hosszú távon egyaránt jobban megéri bérelni vásárlás helyett. Így nem kell előleget fizetnünk, havonta jelent kisebb kiadást és bármikor egyszerűen válthatunk, ha nem vagyunk elégedettek vagy új raktárba költöztetnénk az árut.

Biztonság

Egy jó minőségű raktárban a tárgyaink biztonságban vannak. A raktárok általában kamerákkal vannak felszerelve, és a szolgáltatás része a biztonsági szolgálat is. Ezen kívül a raktárok általában tűzvédelmi rendszerekkel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a tűzesetek kialakulását, vagy ha mégis megtörténik, akkor a tűz terjedését.

Tisztaság és rendezettség

Egy bérelhető raktárban a szolgáltató vállal felelősséget, hogy azt rendben, tisztán adja bérbe. a Továbbiakban a takarításra felbérelhetünk egy takarítócéget. Emellett lehetőség van az áru, dokumentumok rendszerezésére, logikai elhelyezésére. Ennek köszönhetően könnyen hozzáférhető, megtalálható, amit keresünk.

Ha nagy területű ipari ingatlan bérlésről van szó, akkor Park22!