Reklámok, Emblémák, Márkák

Megfelelő tárolóeszköz kiválasztása ömlesztett áru raktározáshoz, szállításához

Ömlesztett áru raktározása

 

Ahhoz hogy az ömlesztett árut megfelelően tudjuk raktározni és szállítani nagyon fontos a megfelelő raktár helység kialakítása. A raktárnak mindenféleképpen elegendő helyet kell biztosítania benne lévő termékeknek. Átláthatónak és rendszerezettnek kell lennie. Ez természetesen nem csak ömlesztett áru raktározására vonatkozik hanem általánosságban is elmondható minden raktárról. Feltétlen olyan polcrendszert alakítsunk ki mely megfelelő teherbírással rendelkezik. Az ömlesztett árucikkekhez mindenféleképp valamilyen minőségi tartályt, konténert használjunk. Érdemes olyan helyről vásárolni tárolóeszközeinket ahol biztosan minőségi alapanyagokból állítják elő ezeket, időtállóak és megfelelő teherbírással rendelkeznek.

Költséghatékony szempontok miatt sokan vásárolnak használtan különböző tárolóegységeket, de ez  biztosan nem a legjobb megoldás. A használt 1m3 tartály, vagy egyéb tárolóeszközök vásárlása igen kockázatos. Mivel általában nem csak egy két darab tárolóeszközre van szükségünk, nincs lehetőségünk minden egyes darabot gondosan megvizsgálni hogy sérült-e. Jó esetben észreveszik a tárolóegységek hibáit közvetlen mielőtt belekerülne az áru, de előfordulhat hogy nem, ezért könnyedén megsérülhetnek, beszennyeződhetnek árucikkeink. Jó esetben csak magától a sérült tárolóeszköztől kell megszabadulnunk  és csak annak az árát veszítjük el, de sokkal nagyobb veszteségekkel is számolhatunk ha belekerül és valamilyen formában megsérül termékünk. Ennek elkerülése végett inkább új tárolóeszközök vásárlása mellet döntsünk. Tárolóegységeink megvásárlása gondoljunk befektetésként mellyel megóvhatjuk árucikkeinket az esetleges sérülésektől.

 

1m3 tartály

Hol érdemes ömlesztett áru raktározáshoz tartályokat vagy konténereket vásárolni?

Természetesen számos vállalkozás foglalkozik tárolóeszközök gyártásával és forgalmazásával, de sajnos ezek nem mindegyike állít elő valóban minőségi termékeket. Érdemes jól körül nézni az interneten ezen cégek között, és minél több információt begyűjteni róluk. Személy szerint én a Schoeller Allibert céget ajánlanám mely termékeivel kiemelkedik a tárolóeszközöket gyártó vállalatok sokaságából. Termékkínálatukban találhatók, konténerek, tartályok, különböző méretű rekeszek és raklapok is. Ezek mindegyike kiemelkedő minőségű és teherbírású. Ha tárolóeszközök vásárlása előtt állunk mindenféleképp érdemes ellátogatni honlapukra és körülnézni termékeik között.