Reklámok, Emblémák, Márkák
ajándékok nőknek

Ezek a legjobb ajándékok nőknek

Tény, hogy a nők imádnak ajándékot kapni. Éppen emiatt a férfiaknak sokszor komoly fejtörést okoz, hogy mit ajándékozzanak párjuknak, rokonaiknak vagy női ismerőseiknek. A hagyományos ékszeren, könyvön vagy csokoládén kívül érdemes kreatívabb ötleteken is gondolkodunk. Természetesen vannak olyan nők, akik minden egyes alkalommal ugyanarra vágynak és emiatt ugyanazt is kapják, de ez csak a nők egy bizonyos hányadára igaz. A legtöbben szeretik a változatos ajándékokat, az ötletes programokat. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy mik a legfantáziadúsabb ajándékok nőknek.

Szuper, egyedi tárgyi ajándékok nőknek

Először vegyük sorba azokat a tárgyi ajándékokat, amivel garantáltan sikert érhetünk el a nőknél:

  1. Egyedi ruhadarabok: póló, zokni, pulóver, táska, sapka, bármi. Készíttessünk egyedi feliratú, mintájú ruhadarabokat. Így az ajándékban benne van a kezünk munkája, az elkészült darab pedig csakis az adott hölgyre jellemző. Az egyedi készítésű ajándék mindig sikert arat.
  2. Tortasütés: a nők sokszor sokkal jobban értékelnek egy gesztust, mint egy vásárolt ajándékot. Így biztos siker, ha mi magunk sütünk, legyen ez egy szülinapi torta vagy egyéb sütemény.
  3. Társas, kirakó: ezek azért szuper ajándékok, mert közös program válik belőlük. Készíttessünk például kirakót egy saját fényképből, így a közös kirakás után ki lehet tenni az elkészült képet a falra.

Izgalmas program ajándékok nőknek

Ne csak tárgyakban gondolkozzunk, ajándékozzunk ötletes programokat szerettünknek:

  1. Programcsomag: ajándékozzunk borkóstolást, workshop programot vagy közös főzést. Két vagy többszemélyes programcsomagot rokonainknak vagy női ismerőseinknek is ajándékozhatunk, akik azzal használják fel a programot, akivel csak szeretnék.
  2. Utazás, túrázás: akár egy egynapos túra is remek ajándék lehet. Lehet ez egy városlátogatás vagy kempingezés is. A lényeg a közös időtöltés. Pároknak kifejezetten szuper ötlet.
  3. Színház, múzeum, egyéb kultúrprogram: egy színházjegynek vagy egy múzeumlátogatásnak is sok nő örül, de remek lehet egy kalandpark vagy egy állatkerti program is. Ezekben is bátran gondolkodjunk.

 

További szuper ajándékötleteket nők számára még itt is olvashatunk: https://www.bastard.hu/blog/kreativ-ajandek-otletek-noknek-5-tuti-tipp-15/

 

Ne feledjük mindig induljunk ki abból kinek ajándékozunk, ő a rokonunk, párunk vagy ismerősünk és az alapján döntsünk. Az életkor is meghatározó az ajándék kiválasztásakor. Ajándékozni azonban jó és a felsoroltak mind bomba ötletek, amikkel garantáltan sikert aratunk.