Reklámok, Emblémák, Márkák
fotógép

Fotógép, a menő party kiegészítő

Egy igazán jó bulihoz elsősorban jó társaság kell, utána minden más csak a hab a tortán. de miért is ne használnánk ki minden lehetőséget a lehető legjobb hangulat érdekében? Erre nyújt kiváló megoldást a fotógép, avagy a selfie-gép. Ezzel az eszközzel mindenki számára lesz egy flúgos pillanat a party ideje alatt, amit megtarthat emlékbe.

Mire is jó a fotógép?

A név nem csal meg, ahogy sugallja ez egy fotózásra kialakított speciális eszköz. A lényege, hogy sokkal jobb minőségű képet készít mint emit egy telefonnal meg tudunk tenni. További a profi fotósok sokszor mulasztják el a legjobb pillanatokat, vagy éppen nem férünk bele a feldolgozott képek számának keretébe. Ezeket a problémákat küszöböli ki a selfiegép.

Itt különféle csapatokkal állhatunk be komolyabb vagy éppen viccesebb fotókat készíteni, akár tucatnyit is egymás után. A képek utána mentésre kerülnek így mindenki végigböngészheti az összes felvételt a buli után. Így másokról sem maradunk le. A képeket pedig akár abban a pillanatban is ki tudjuk nyomtatni, ha éppenséggel elnyerte a tetszésünket.

Plusz a fotógép bérlésekor kapunk hozzá rengeteg poénos jelmezt és kiegészítőt is, hogy még inkább változatosabbá tehessük a képeinket. Parókák, kalapok, műorrok vagy éppen szemüvegek segítenek a lehető legvicessebb hatás elérésében. A variációk tárháza szinte végtelen, csak a kreativitásunkon múlik a végeredmény.

 

Mennyi időre érdemes bérelni a gépet?

Ez abszolút a rendezvény méretétől függ. Egy öt fős csapat körülbelül 10 percig használja átlagosan a gépet. Így ez alapján érdemes belőni az időt. Például egy évforduló, születésnap megünneplésére elég a rövidebb idő. Esküvők esetében már hosszabb idő lehet szükséges, míg a nagy rendezvényeken akár egész idő alatt villoghatnak a vakuk.

Ha megtetszett a lehetőség akkor ma már rengeteg helyről lehet bérelni ilyen eszközt, akár kezelési szakemberrel is.