Reklámok, Emblémák, Márkák
ízletes száraz kutyatáp

Ízletes száraz kutyatáp, ami még a válogatós ebeknek is ízlik

A kutyák épp olyan finnyásak tudnak lenni az eleségükre, mint az emberek. Sőt, még abban is megegyezik a két jelenség, hogy az emberek és a kutyák is azért lesznek válogatósak, mert engedékenyek vagyunk velük az etetésüknél. Hogy mit is jelent ez pontosan? És hogy létezik-e olyan ízletes száraz kutyatáp, amit még a válogatós ebek is szeretnek? Cikkünkből kiderül!

Miért lesz válogatós a kutya?

Az ebeket valójában az emberek teszik válogatóssá – csakúgy, mint a kisgyerekeket. Utóbbi esetében igen életszerű a példa. Mindig megengedtük, hogy ebéd előtt egye meg az édességet óvodás csöppségünk? Ha nem akart megenni valamit, akkor felkínáltunk neki egy finomabb falatot, ami kedvére való volt?

Nos, ha igen, akkor már meg is értettük, hogyan is alakul ki a válogatósság a gyerekeknél. A finnyás kutyák esetében ugyanez a folyamat megy végbe. Ha kedvencünk otthagyja az ételt és mi egy ízletesebbel kínáljuk (például a mi ebédünkkel vagy a kedvenc konzervjével), akkor várhatjuk, hogy megegye a több tízezer forintos száraz kutyatápot, amit direkt azért vettünk, hogy kiegyensúlyozott és egészséges legyen.

 

Milyen egy ízletes száraz kutyatáp?

Az ízletes száraz kutyatáp igenis létezik. Sok gazdi nem akarja elhinni, hogy van olyan tápeleség, amit szívesen esznek meg a kutyák. Hányszor hallottuk már, hogy “Az én kutyám csak házikosztot eszik.” vagy “Konzerv nélkül nem eszi meg a szárazat.”

A helyzet a fent kifejtett válogatással kapcsolható őssze. Egy ízletes száraz kutyatáp azonban segíthet visszaszoktatni a kedvencet a normális étkezésre. A PLATINUM száraz kutyatápok például rengeteg hússal készülnek és szobahőmérsékleten száradnak készre, így nem veszítik el a húslének köszönhető nedvességtartalmukat sem. Ezért a kutyák a benne maradt intenzív ízeknek köszönhetően ugyanolyan szívesen fogyasztják, mint egy nedves eledelt.

Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet ez a kutyajó táp, akkor kattints a szövegben található linkre, vagy a platinum kötőjel natural pont hu oldalon ismerd meg a teljes kínálatot!