Reklámok, Emblémák, Márkák
átlátszó uv fólia

Autófóliák a megfelelő védelemért

Autó karosszéria és ablak fóliák előnyei

Az autófóliáknak számos előnye van és csupán csak egyetlen hátránya, mégpedig az hogy drága. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának hogy autófóliával lássa el karosszériáját vagy ablaküvegét, de ha tehetik akkor mindenféleképp éljenek a lehetőséggel. Autó karosszéria fólia teljes védelmet nyújt gépjárművének a különböző külső behatások ellen, miközben teljesen újjá varázsolja autónk külső megjelenését. Ha minőségi védelemre és esztétikus megjelenésre vágyunk akkor a karosszéria fólia a lehető legjobb választás számunkra. Használatával végre nem kell többé tartanunk az időjárás viszontagságaitól, a kavicsfelverődéstől és a karcolásoktól sem.

Nem csak karosszériára van lehetőségünk fóliát rakatna hanem ablakra is. Természetesen az autó ablak fóliák is rengeteg előnnyel rendelkeznek ezért ezt is csak ajánlani tudom. Tökéletes védelmet nyújt. Megvéd a karcolásoktól remek sötétítő tulajdonságokkal is bír és megszűri a káros UV sugarakat is. Ha esetleg nem szeretnénk besötétíteni az ablakunkat akkor van lehetőségünk átlátszó uv fólia vásárlására is, mellyel sötétítés nélkül élvezhetjük a fólia pozitív tulajdonságait.  Mindenféleképp érdemes ablakfóliát felrakni. Használatával sokkal kényelmesebb, gazdaságosabb és biztonságosabb is a vezetés. Sötétítő fóliákkal az ablaküvegen sokkal hűvösebb van az autóban ezért sokszor még a klímát sem kell bekapcsolnunk, így nem kell attól aggódnunk hogy a klíma használata során túlságosan megnövekedik az autó fogyasztása. Az autó ablak fólia tehát remek befektetés is hiszen üzemanyagot képes spórolni nekünk.

Minden utas számára sokkal kényelmesebb és biztonságosabb lesz az utazás. Kiválóan megszűri a nap káros sugarait, ezért minimalizálja az esetleges bőrrák kialakulását. Egy hosszú utazás során bizony könnyen leéghet az ember, melynek a későbbiekben súlyos következményei is lehetnek, ezért feltétlen érdemes mindenkinek elgondolkodni használatán.  A vezetőt végre nem fogja akadályozni a megfelelő kilátásban a beszűrődő napfény, ezért csökkenti a balesetek kockázatát is.