Reklámok, Emblémák, Márkák
rotakapa

Kerti gépek hogy könnyebben menjen a munka

A kerti munkálatok sokaknak okoznak problémát. Vajon elgondolkodtak-e már hogy miért van ez így?  Általában nem olyan nehéz munkákról van szó. Fűnyírás, metszés, ásás, kapálás. Ezek mindegyike lehetne akár kikapcsolódás is, csupán a megfelelő eszközökre van hozzá szükség. Bizony  a munka nehézsége leginkább attól függ hogy milyen eszközök állnak rendelkezésünkre a munka elvégzéséhez. Lássuk miket érdemes beszerezni hogy könnyebben menjen a meló otthon.

Fűnyíró

Fűnyíróra bizonyára minden kert tulajdonosnak szüksége hiszen a füvet valahogy le kell vágni. Viszont az már a legkevésbé sem mindegy hogy milyen fűnyíróval tesszük azt. Egy gyenge minőségű esetleg használtan vásárolt géppel nagyon fárasztó lehet a fűnyírás. Ha tehetjük vegyünk egy korszerű új gépet. Ezek már szinte maguktól vágják a füvet. Sőt mi több az igazság az hogy nem csak szinte, némelyik bizony tényleg magától vágja a füvet. Ilyenek az önjárós fűnyírók. Nekünk csak nyomva kell tartanunk egy kart és a fűnyíró megy magától.  Óriási találmány. Természetesen nem muszáj önjárós fűnyírót vennünk egy korszerű elektromos vagy benzines is valószínűleg megteszi.

 

Rotakapa

Rengeteg kertet fel kell tavasszal vagy ősszel ásni. Ehhez nyújt segítséget egy minőségi rotakapa. Egy jó kis rotakapával öröm kint dolgozni. Én amikor megvettem a sajátomat felakartam szántani még a szomszéd udvarát is. A rotakapa a legjobb dolog a világon. Kizárólag ajánlani tudom.

Kisebb kiegészítő felszerelések

Nem is gondolnánk mekkora jelentőségük van a kisebb kiegészítőknek A két legfontosabb ilyen kiegészítő a bakancs és a kesztyű. Lássuk miért fontosak ezek

Bakancs

A kinti munkavégzés során általában állunk én legalábbis még nem láttam senkit hason fekve metszeni. Ezért  óriási terhelésnek vannak kitéve a lábak. Vegyünk hát egy normális bakancsot és lássunk csodát.

Kesztyű

Kesztyű azért nagyon, nagyon jó mert megvédi a kezünket.