Reklámok, Emblémák, Márkák
Webalbum Stúdió esküvői meghívó

Ideje elkezdeni az esküvői meghívó tervezését? Segítünk!

Az esküvőszervezés egy örömteli időszak, mások stresszesen élik meg, de mindez tökéletesen rendben van: a cél, hogy a nagy napra minden összeálljon a-zól z-ig.  Rengeteg teendő van, így érdemes azzal kezdenünk, hogy összeírunk magunknak egy esküvői feladatlistát. Ennek célja, hogy ne őszüljünk bele a végére, hanem tényleg egy örömteli élmény legyen a szervezés maga is. Segítünk összeszedni a legfontosabb pontokat:

Esküvőszervezés a-tól z-ig, a legfontosabb pontok

Első lépésként foglaljuk le a helyszínt. Második lépésként pedig a legfontosabb szolgáltatókat. Ez azért jelentős, mert a legnépszerűbb szolgáltatók hamar elkelnek. Ilyenek a zenekar/dj és a vőfély/ceremóniamester. A többi szolgáltatót viszonylag fél évvel az esemény előtt ráér lefoglalni, de természetesen ez szolgáltatófüggő. Egy népszerű fodrászt simán lefoglalnak egy évvel korábban, míg a helyi falusi sminkest nem feltétlen.

Ezután készítsük el a meghívót. Erre rengeteg nyomda a rendelkezésünkre áll. Ha mégis elvesznél a szolgáltatók hadában, akkor mi javasoljuk a Webalbum Stúdió esküvői meghívó kínálatát. A meghívót ne bonyolítsuk túl, a legfontosabb, hogy tartalmazza a lényeges információkat. Az interneten rengeteg ötletet találunk, hogy hogyan is nézzük ki. A meghívók kiosztása körülbelül az esküvő előtt két hónappal szokás, de bátran kioszthatjuk őket korábban is már.

Ha még nem foglaltuk le a maradék szolgáltatókat, akkor ez a következő állomás. Legyen meg mindenki, a sminket, fodrász, cukrász, dekoros stb.

Legalább fél évvel az esküvő előtt válasszuk ki a ruhánkat. A népszerű szalonok ruháit gyorsan elkapkodják, így sokan az esküvő előtt már egy évvel kiválasztják a ruhájukat. Fél évvel előtte azonban alapvetően elegendő, hiszen rengeteg kínálat van a piacon. Ha varratunk, akkor a részleteket minél előbb érdemes egyeztetni a varrónővel.

Végső simítások

Az esküvő előtti utolsó 1-2 hónapban már a táncnál tartunk. Hangolódjunk a nagy napunkra, erre a tánc remek lehetőséget nyújt. Ekkor írjuk össze az apróságokat, pipere eszközöket, amikre az esküvőkor szükségünk lesz.