Reklámok, Emblémák, Márkák
energiatakarékos

Épület és autófóliák

A fóliáknak rengeteg előnyük van. Használatukra talán még nem is gondolt, pedig feltétlen érdemes megfontolni. Nem véletlen hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, egyre több ember kezdi felfedezni milyen sok pozitív hozadéka van annak ha fóliákat használunk. Nézzük miért lehet érdemes megfontolni az épület és autó fóliák használatát mindenkinek.

Épületfóliák előnyei

Az épület ablakaira felrakott fóliáknak rengeteg előnyük van. A legkiemelkedőbb talán az hogy mennyire energiatakarékos lesz tőle az épület. Fóliák használatával sokkal kevesebb lesz a fűtésre vagy hűtésre elköltött összeg. Egy irodaháznál például rendkívül költséges lehet a légkondicionálás. Ha fóliákat használunk akkor viszont szinte a felére csökkentjük a költségeinket. Az épület ablakfóliák tehát rengeteget fognak nekünk spórolni. Meg kell hagyni az igaz hogy a fóliák önmagukban sem olcsók, mégis tudnunk kell hogy az áruk vissza fog térülni nekünk. A fóliákra úgy kell tekinteni mint befektetésre. Azonfelül hogy milyen energiatakarékos lesz tőle az épület fontos megemlíteni hogy nem engedi be a káros UV sugarakat. Csökken tehát ezáltal a bőrrák kockázata is. Természetesen esztétikus megjelenést is biztosít az épületnek.

Autófóliák előnyei

Autóra talán még inkább érdemes fóliát rakatni mint épületre. Nem véletlenül mondom ezt, hiszen az autóban rendkívül  veszélyes  lehet a túlságosan sok napsütés. Egy hosszú úton rendkívül zavaró és veszélyes is tud lenni ha állandóan akadályozza a vezetőt a kilátásban a beszűrődő napfény.  Ezt könnyen elkerülhetjük ha minőségi ablakfóliákat használunk. Sokkal biztosságosabb lesz így az utazás mindenkinek, hiszen csökkentjük a baleset bekövetkeztének kockázatát.  Ezenfelül rengeteg előnnyel bír még, belátásvédelem, megóvja az ablakot a karcolásoktól, egyben tartja az üveget törés esetén.

Hol szerezzünk be fóliákat autóra vagy épületre?

Én  a LLumar vállalkozását ajánlanám. Rendkívül profik és minőségi termékekkel rendelkeznek. Csak is kizárólag pozitív tapasztalataim vannak velük kapcsolatban.