Reklámok, Emblémák, Márkák
cicás póló

Nincs ötleted, mit vegyél macskás ismerősödnek? Segítünk!

A macska egyszerre magasztos és titokzatos lény – nem csoda, hogy sokan odavannak értük. Amikor egy olyan emberrel beszélünk, aki cirmossal él együtt, mindig van egy-két sztorija kedvenc háziállatáról. Így, amikor ajándékötletek után kutatunk macskások számára, adja magát az ötlet, hogy imádott négylábújával kapcsolatos meglepetéssel kedveskedjünk neki. Miután azonban végre eldöntöttük, hogy valamilyen macskás ajándékot vennénk neki, csak nézünk ki a fejünkből: mégis mi a csudát? A teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány tuti ajándéktippet, amelyekkel garantáltan nem vallunk kudarcot cicabarát ismerősünknél.

Egyedi macskás mintájú ajándékok

A különböző macskás mintájú ajándékok egy cirmos-bolond számára mindig nyerő ötlet. Ne féljünk attól, hogy esetleg felszínesnek vagy klisének fogja tartani a gazdi a meglepetésnek szánt macskás nyomatos ajándékot.  Természetesen  azért igyekezzünk nem a sarki bazárostól beszerezni a kigondolt szuvenírt, hanem próbáljunk minőségi terméket forgalmazó szolgáltatót találni. Egy strapabíró anyagból készült, humoros cicás póló, esetleg egy macskás teatojás vagy sütőforma egész biztosan tuti befutó lesz.

Ajándék a macskának – ajándék a gazdinak

Akinek van háziállata, az tudja, hogy a kis házi kedvenc nem pusztán egy állat a sok közül, hanem hűséges társ, akire mindig lehet számítani, és vigasztal minket a rossz napokon. Ezért, ha olyan ajándékkal kedveskedünk macskás ismerősünknek, amely a cicusnak okoz örömet, azért a gazdi is minden bizonnyal oda lesz. Egy karomkoptatóval belophatjuk magunkat mind a gazdi, mind a macska szívébe, de egy csengő-villogó cicajátékkal is ugyanilyen hatást érhetünk el. Ha azonban egy kicsit kreatívabb ajándékot szeretnénk adni, remek ötlet, ha a kis kedvencet  befizetjük egy cica kozmetikázásra. Ezzel levesszük a terhet a gazda válláról, hogy otthon magának kelljen megcsinálni a macska karmait vagy a fürdetést. Ráadásul olyan extra ellátásban is részesül a cicus, mint pl. fül- és bűzmirigy tisztítás, nyírás, fésülés és fogmosás, így az elgondolás egyszerre figyelmes és praktikus.

Egy macska fanatikusnak egyszerre könnyű és stresszes tud lenni az ajándékvásárlás. Ha azonban arra fókuszálunk, hogy a meglepetésnek egyszerre örülhessen gazdi és kis kedvence is,  sokkal nagyobb választási szabadsággal rendelkezünk. Így pedig akár magunk is élvezhetjük a különféle macskás ajándékok utáni keresgélést.