Reklámok, Emblémák, Márkák
radiátorok

A radiátor még mindig a legnépszerűbb fűtési forma

Egyre többféle fűtési forma elérhető ma hazánkban is, köztük gázos és elektromos verziók egyaránt. A legmodernebbnek számító elektromos fűtőpanelek ugyan nagyon előkelő megjelenésűek, minimalisták és komfortosak is, de nem mindenkinek ajánlottak. Sőt! Azt mondhatjuk, hogy hazánkban jelenled is a gázkazános vagy gázkonvektoros fűtési mód a legelterjedtebb, elmondjuk, hogy miért!

A radiátor még mindig olcsóbb

A legtöbben a gázos fűtésre esküsznek még ma is, ha építkeznek vagy korszerűsítik otthonukat. Ennek elsősorban az az oka, hogy a gáz még most is sokkal olcsóbb anyag, mint az elektromos áram. Ugyan a fűtőpanelek beszerzési ára talán kedvezőbben jön ki, mintha kémény kiépítésével együtt bevezetné valaki a gázkazános fűtést, azonban hosszú távon egyáltalán nem térül meg. Hogy miért?

Az elektromos fűtőpanelek – vagy akár elektromos radiátoroknak is nevezhetjük őket – elsősorban akkor bizonyulnak jó választásnak, ha az elektromos energia ellátás egy részét vagy esetleg az egészét napelemek segítségével tudjuk biztosítani. A másik verzió, ha egy kis lakást, alacsony beltérrel kell befűteni: ebben az esetben is hasznunkra lehet az elektromos fűtés. Máskor azonban hosszú távon valóban nem térül meg.

A gázfűtéshez ráadásul radiátort is lehet alkalmazni, ami szintén kevés helyet foglal és a megjelenése is esztétikus.  Ha neked is tetszenek a radiátorok, akkor nézd meg ezeket az alábbi linken: https://gepesz.hu/shop/list.php?menu=31

radiátorok

Radiátorok a Gépész Webshopban

A Gépész épületgépészeti webáruházban mindenféle radiátor megtalálható. A Holding kínálatában olyan gyártóktól szerezheti be a fűtés korszerűsítéséhez szükséges darabokat, amelyek nemcsak tartósak lesznek, de megbízhatóságukban sem kell kételkedned.

A náluk kapható márkáknak szervize is létezik Magyarországon, ezért egy esetleges meghibásodás alkalmával nem kell hosszú heteket várni, mire a kívánt alkatrész megérkezik. Ha te is biztosra akarsz menni, akkor válaszd a Gépész online áruház kiemelkedő radiátor kínálatát, és vágj bele a korszerűsítésbe.