Reklámok, Emblémák, Márkák
szerverterem építése

Szerverterem építése szakszerűen

Rengeteg cégnek van szüksége szerverteremre, melynek megtervezése és kivitelezése is komoly tervezést és megvalósítást igényel. A szerverterem feladata, hogy megfelelő körülmények között tárolja az informatikai egységeket, amik így rendben ki tudják szolgálni a felhasználókat. Ha te is épp ajánlatot szeretnénk bekérni szerverterem építésre, akkor jó helyen jársz, cikkünkben egy komoly szakértelemmel rendelkező céget fogunk bemutatni:

Szerverterem építése a Reynolds segítségével

A szerverterem építése komoly szakértelmet igényel. A Reynolds Kft. már több, mint 10 éve foglalkozik szerverterem tervezéssel és kivitelezéssel egészen a kis szervertermektől kezdve a nagy beruházásokig. Egyik legfőbb előnye, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtanak, azaz nem csak tervezésre vagy kivitelezésre specializálódtak, hanem mindkettőre, így a nulláról kezdve együtt tudunk velük dolgozni egészen addig míg meg nem kapjuk a kulcsokat a szervertermükhöz. Jól hangzik? Nézzük tovább az előnyöket. A cég a Schneider Electric hivatalos partnere, mely világszinten megbízható márkának számít. Ezen kívül számtalan más kiváló márkák termékeivel dolgoznak, ilyen például az Atisa, Reventon, HiRef vagy MTA termékei. Így biztosan professzionális berendezésekkel látják el a szervertermünket. További előnye a cégnek, hogy a kivitelezés után karbantartást és üzemeltetést is vállalnak, így nem maradunk magunkra. 24/7 supportjuk készséggel áll a rendelkezésünkre.

Természetesen nem csak akkor fordulhatunk hozzájuk, ha nulláról szeretnénk felépíteni egy szervertermet. Meglévő szervertermünk felújításában, modernizálásában is segítenek.

Mit kell tennünk, ha fel szeretnénk venni velük a kapcsolatot?

Természetesen első lépés, hogy vegyük fel a céggel a kapcsolatot. Ezt meg tudjuk tenni telefonon vagy emailen keresztül, esetleg a honlapjukon lévő űrlap kitöltésével. Mondjuk el pontosan mire van szükségünk, ők pedig megküldik nekünk az ajánlatot. Helyszíni felméréssel és mérnöki tanácsadással is segíteni tudják cégünket.

Érdemes előre tájékozódnunk a weboldalukon, hogy pontosan megismerjük a szolgáltatásaikat, termékeiket. Garantáltan készséggel állnak rendelkezésünkre és nem fogjuk megbánni a velük való közös munkát!