Reklámok, Emblémák, Márkák
dog

Az egészséges jutalomfalat nem csak állom

Tapasztalt kutyatartók jól tudják mennyire problémásak tudnak lenni a jutalomfalatok. Hiába veszi őket boltokban vagy készítjük el saját magunk nem biztos, hogy az meg fog felelni mindannak amire kedvencének szüksége van. Íme néhány hasznos tipp amik segíthetnek önnek a megfelelő egészséges jutalomfalat kiválasztásában.

Minőségi:

Sajnos manapság talán az egyik leginkább fontos probléma kutyatápok és kiegészítők szempontjából, hogy egyre többen tartanak háziállatokat úgy egyre inkább olyan eledelek kerülnek az üzletek polcaira amik sokszor elenyésző mértékben tartalmaznak húst. Ezt olyan anyagokkal helyettesítik amik olcsóbbak a gyártás szempontjából de káros hatással lehetnek a kedvencek számára. Ezt elkerülendő ajánlott legalább 60%-feletti hústartalmú ajándék falatokat venni számukra, a megfelelő tápláltság érdekében. Figyeljen a vitamin összetételre és azok forrásáira is, mindig emlékezzen, hogy ezek táplálék kiegészítők is egyben szóval ne adjon többet az ajánlotnál kutyájának.

Hosszú ideig tart:

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a jutalomfalat amit vesznek, habár egészséges de hosszútávon romlandó. Így elhasználják azok felét majd kidobják a maradékot. A pazarlás elkerülése véget mindig győződjünk meg az adott termék szavatosságáról és, hogy meddig lehet azt használni. Ha rosszat választottunk akkor se féljünk egy délutáni játékidő alatt kedvence értékelni fogja az extra adagokat.

Sokoldalú:

Nem minden fajtának ugyan azok az igényei. Táplálkozási szokásaik és kalóriabevitelük gyakran eltérőek ezért ajánlott az előírások betartása. Az életkortól és testmagasságtól sok minden függ mindig azt adja kedvencének ami pontosan neki való és figyeljen a gabona mentes vagy zöldséges változatokra. Ha egy egészséges kutyatáp több formában is elérhető vigyázunk azok keverésével.

Amennyiben ön egy megbízható és megfizethetó prémium márkát szeretne kedvence számára akkor nem lőhet félre a Platinum által gyártott kutyáknak szánt jutalomfalatokkal. Segítségükkel mindenből a lehtő legjobbat adhatja kedvence számára annak boldogság és egészsége hosszútávú megőrzése érdekében.