Reklámok, Emblémák, Márkák

GDPR felkészítés már kis- és középvállalkozóknak is

Az adatvédelmi rendeletnek való felkészítés egy vállalkozás számára hosszú és bonyolult folyamat. Ezért mindenképp érdemes egy olyan cég segítségét kérni, akik kifejezetten ezzel a problémakörrel foglalkoznak. Így gyors és szakszerű segítséget tudnak nyújtani, ráadásul a hatalmas büntetési összegektől is megkímélhetnek minket. Mire is érdemes odafigyelni, ha ilyen jellegű segítséget veszünk igénybe? Ebben a blog bejegyzésünkben sorra vesszük a szempontokat.

Hogyan működik a folyamat?

Annak érdekében, hogy vállalkozásunk minden szempontból megfeleljen a GDPR rendeletnek, biztosítani kell a megfelelő adatkezelési folyamatokat. Annak érdekében, hogy minden szakszerűen menjen, érdemes külső segítéséget igénybe venni.

Mi a Crosssec Solutionst ajánljuk, akik több éves tapasztalattal és óriási szakértelemmel tudnak segíteni minden vállalkozás számára, függetlenül annak méretétől.

  1. Legelső lépésben a honlapjukon található űrlap kitöltésével, több információt kaphatunk arról, hogy megközelíthetőleg mennyibe kerülne számunkra ez a folyamat.
  2. Ezt követően egy telefonos egyeztetés után, ahol minden szükséges információt egyeztetünk és megadunk a szakemberek számára, kapunk egy pontos árajánlatot.
  3. Az árajánlat elfogadása után elkezdik az adatkezelési felmérést, ami során szintén egyeztetni szükséges a pontos információk érdekében.
  4. Ha ezek teljesültek, elkészítik a megfeleléshez szükséges dokumentumokat és javaslatokat.
  5. Végül pedig minden szükséges dokumentumot és változtatási javaslatot átadnak és a felmerülő kérdésekben egyeztetnek velünk.

Milyen gyors az előzetes díjszámítás?

Az űrlap kitöltése után mindössze 15 percen belül kiküldik az előzetes árajánlatot. A részletes felmérést követően azonban ez az ár változhat, ezért a végleges ajánlat előtt mindenképpen egyeztetni kell a szakértővel.

Mikor készülnek el a szükséges dokumentumok?

Az adatvédelmi dokumentumok a szerződéskötés utáni 10 munkanapon belül elkészülnek, és megküldik számunkra Ezután természetesen a kérdéses pontokat meg tudjuk velük beszélni, tudunk velük egyeztetni.

Mekkora vállalatoknak tudnak segíteni?

A Crosssec Solutions remek megoldást kínál az egyéni vállalkozók számára, a kis-és középvállalkozók részére és a nagyvállalatoknak is.