Reklámok, Emblémák, Márkák
Golden Palace Göd idősgondozás

Idősgondozás prémium környezetben

Ebben a blogbejegyzésünkben bemutatjuk a Golden Palace Göd prémium nyugdíjas otthont, ahol az idősgondozást egy teljesen új szintre elemlék. Náluk ugyanis ez több mint szimpla munka, ez már hivatás. Ezért egy olyan környezetet alakítottak kis, ahol a lakók szívesen töltik mindennapjaikat és biztonságos körülmények között élhetnek aktív teljes életet.

Magán idősgondozás

Sokan keresnek olyan bentlakásos intézményeket, ahol az idősgondozásra specializálódnak. Ugyan a Golden Palace nem egy idősek otthona, mégis kiváló lehetőséget biztosít a lakhatásra és különleges szolgáltatásaival egyedülálló hazánkban.

Ha Ön is gondol a jövőjére és szeretné hogy a szakértő támogatás csak egy karnyújtásnyira legyen Öntől, akkor remek választás a Golden Palace nyugdíjas apartmanházainak egyike. Itt ugyanis tartalmas, teljes életet élhet, még akkor is ha esetleg demenciával vagy egyéb a hétköznapi életvitelét megváltoztató betegséggel rendelkezik.

Orvosi ellátás biztosítása

Fontos, hogy minden ott lakó a lehető legnagyobb biztonságba érezhesse magát. Ezért 0-24 órás orvosi és ápolói felügyelet garantált. Emellett pedig helyi egészségcentrumot is biztosítanak, ahol a szükséges vizsgálatokat és járóbeteg ellátást szakszerűen és kényelmesen el tudják végezni. Amennyiben pedig olyan vizsgálatra van szüksége, ami a helyszínen nem elvégezhető, akkor leszervezik Önnek az időpontot, és szükség esetén az elszállításban is segítenek és a kíséretről is gondoskodnak.  Mindezek mellett pedig természetes a szükséges napi gyógyszerel ellátásról is gondoskodnak, mind azok beszerzéséről, mind pedig arról, hogy ne felelejtse el őket bevenni.

Aktív életmód

Az egészséges idősödés szerves részét képezi az aktív mindennapok megélése. Ezért olyan lehetőségeket biztosítanak, mint például a beltéri medence vagy szauna világ keretén belül a pezsgőfürdő használata. Kültéri lehetőségek között pedig rendelkezésre áll a homokos partos saját tó használata, vagy a 7 hektárnyi ősfákkal borított parkban történő séták, vagy egyéb szabadtéri programok igénybevétele.
A színes programokban sincs hiány, hiszen irodalmi szakkör, saját mozi, vagy színházi előadásokkal készülnek, hogy ne teljesen unalmasan a mindennapok.