Reklámok, Emblémák, Márkák

Szállodai ágynemű kínálat: főbb szempontok vásárláskor

Egy szálloda megítélése sok mindentől függ. Fontos a szoba mérete, tisztasága, a berendezési tárgyak és a kiegészítő szolgáltatások. Az ágy kényelme és a fürdőszoba higiéniája talán azok, amik a legjobban megmaradnak az emberek fejében. Továbbá a különböző programlehetőségek és az ételek is meghatározzák a véleményünket, élményünket. A higiéniára visszatérve rendkívül kiábrándító, ha az ágy nem megfelelő, gyűrött vagy koszos ágyneműt találunk ágyunkon. Éppen emiatt a szállodai ágyneműt legalább minden vendég után cserélik, de vannak ahol naponta cserélik ugyanannál a vendégnél. Ilyenkor szigorú szabályoknak kell megfelelni, a szobalányoknak emiatt nincs könnyű feladata. A feszesen felhúzott lepedő, a szépen elrendezett takarók és párnák az alapvető elvárások. Mindezeket kivesézve nézzük meg milyen szempontokat veszünk figyelembe a szállodai ágynemű kínálat kiválasztása során:

Szállodai ágynemű kínálat: hogyan válasszunk megfelelő ágyneműt?

Szállodai ágyneműt sokszor kell cserélni, így gyakran szükséges mosni is. Ez megviseli az anyagot, így emiatt viszonylag gyakran esedékes újakat vásárolnunk. Törekedjünk arra, hogy találjunk egy jó beszállítót, ahol mindig meg tudjuk rendelni ugyanazt, ugyanabban a minőségben. Ezek legyenek vásárlásunkkor a főbb szempontok:

  1. Anyag: igen, bár az anyag ígyis-úgyis meg fogja adni magát egy idő után a gyakori mosástól, törekedjünk a prémium minőségre, mert egyáltalán nem mindegy, hogy hetente vagy pár havonta kell csak újakat beszerezzünk. Továbbá lehetőleg legyen puha, jó tapintású, amiben pihe-puha kényelmet fognak átélni vendégeink.
  2. Ár: természetesen az ár is nagyon fontos, a minőségen azonban ne spóroljunk. Ha van egy adott beszállítónk, tőle kérhetünk mennyiségi és szállítási kedvezményeket.
  3. Dizájn, minta: a mintáknak, a színeknek alkalmazkodniuk kell a szálloda stílusához. Ennek alapján válogassunk a színek és a minták között. Elegánsabb helyen visszafogottabb színekkel és mintákkal érdemes dolgoznunk, míg egy csárdában, családi apartmanban nyugodtan vigyük be a vidám színeket is

Szállodai ágynemű: összegzés

Ezek a legfontosabb szempontok tehát szállodai ágynemű választásakor. Jó vásárlást minden szálloda tulajdonos számára! 🙂