Reklámok, Emblémák, Márkák
műanyag tároló láda környezetbarát

Környezetbarát tároló láda

Napjainkban nagyon nagy jelentősége van a környezettudatosságnak. Láthatjuk azt, hogy a korábbi ipari megoldások mennyire károsak a Földre, ránk, emberekre. Vannak, akik ezt felismerték, és igyekeznek áttérni egy másik életstílusra, életmódra. De nemcsak egyének, hanem cégek és vállalatok is kezdenek rájönni arra, hogy életben maradásuk érdekében nyitottnak kell lenniük az újításokra, a környezetbarát lehetőségekre. Ezt a Schoeller Allibert holland cég évekkel ezelőtt felismerte, és ennek függvényében alakította át szolgáltatásait és termékeit. Ma már minden szállítóeszközt, amit legyárt, újrahasznosítható anyagból készít. Így az elhasznált, sérült dobozokat és tartályokat tisztítás és mosás újra fel tudja használni.

Környezetbarát termékek

A Schoeller több termék gyártásával is foglalkozik. Készít összecsukható konténereket, műanyag raklapokat, ibc tartályokat, kármentő tálcákat és italos rekeszeket is. A sorból természetesen a tároló láda PE műanyagból sem maradhat ki. Ezeknek a termékeknek a legnagyobb előnye, hogy nagyon tartósak és strapabíróak, így nem mennek tönkre egykönnyen. Bizonyos szállítódobozokat könnyen lehet javítani is, így még inkább megéri beszerezni belőlük néhányat, ha nagyobb céget vezetünk, és szükségünk van a logisztikára. Ráadásul minden konténer, amit legyárt, környezetbarát is, mivel újrahasznosítható anyagból készülnek.

Segítség minden iparágnak

A Schoeller termékei számos iparágnak nyújtanak segítséget. Többek között a mezőgazdaság, az autóipar, az élelmiszeripar és élelmiszerfeldolgozás, az italgyártás, a kiskereskedelem, az ipari gyártás és a pooling szolgáltatások terén hasznosítható.  A kiváló minőség, a tartósság és fenntarthatóság lehetővé teszi partnerei számára az ellátási lánc hatékonyságának és jövedelmezőségének növelését, ezáltal pedig a szállítási költségek is alacsonyabbak lesznek, és a hulladék mennyisége is csökkeni fog. A gyártásnál és az ellátási lánc során is a vállalat a kiváló minőségű termékek sértetlen és időben történő szállítására összpontosítanak. Ebből is látszik, hogy milyen felelős hozzáállásuk van, ami nem csak a tartályok és a dobozok előállításakor van jelen.