Reklámok, Emblémák, Márkák
állatszőr eltávolítása porszívóval

Állatszőr eltávolítása porszívóval hatékonyan

Ha te is azért nem emrtél eddig állatartásba végni, mert elképzelted, hogy mennyi kutyaszőr lenne a padlón, akkor van egy jó hírünk: többé nem szükséges ettől félned. Hogy miért is? Azért, mert manapság már kaphatók olyan háztartási eszközök, amelyekkel könnyen és gyorsan el lehet végezni a napi takarítást, vagy fel lehet tisztítani akár a kisebb szobatisztasági balesetek maradványait is. Az állatszőr eltávolítása porszívóval még soha nem volt ennyire egyszerű: olvasd el te is cikkünket!

Állatszőr eltávolítása porszívóval hatékonyan a csapvíz erejével

A THOMAS Aqua+ Pet&Family Plus porszívó egy úgynevezett vizes porszívó: tartáját nemcsak a hagyományos porzsákkal lehet megtölteni, hanem egy műanyag verzióval is, amelybe tiszta vizet kell engedni. A vizes technológiának köszönhetően ezt a készüléket nemcsak klasszikusan szőnyeg takarítására lehet használni, hanem járólapon, parkettán és kárpiton is igen hetékony kis masina.

Akkor is rendkívül nagy hasznát vehetik a kisállat gazdik, ha kedvencüket még csak most szoktatják szobatisztaságra. Ilyenkor megeshet, hogy a cica nem az alomtálcát használja, a kutyus pedig nem tudja, hogy a lakásba nem szabad vizelni. A Pet&Family Plus-szal gyorsan és könnyedén lehet elfeledni ezeket az apróságokat.

Pet&Family Plus: porszívó állattartóknak

A THOMAS német háztartási elektronikai cikkeket gyártó márka az állattartókra és az allergiásokra is gondolt, amikor megalkotta Aqua és Aqua+ technológiáját. Ezek a vizes porszívók és takarítógépek a csapvíz erejét használják arra, hogy ragyogó tisztaságot varázsoljanak a lakásban. Azért annyira hatékonyak, mert a porszívó szűrőjén át nem jutnak vissza a pollenek, a por és az állatszőr a levegőbe. Helyette lecsapódnak a vízben, amelyet utána a tartályból egyszerűen csak ki kell önteni például a vécébe vagy a mosdókagylóba. Ilyen módon akár hosszú szőrű és nagytestű kutyus tartása sem akadály a lakásban, főleg, ha a kedvencet van idő lemozgatni délutánonként a parkban vagy a kutyafuttatóban.