Reklámok, Emblémák, Márkák
Display Store webshop

A fizikai reklámeszközök jelentősége

Ma már erőteljesen az online marketing dominál, közben kezdünk megfeledkezni a fizikai reklámhordozók jelentőségéről. A POS és POP reklámeszközök nem csak a nagy cégek kiváltságai, akár a legkisebbek is tudnak élni költséghatékonyabb fajtáikkal. Gondoljunk csak egy kis kávézó vagy étterem előtt álló krétás vagy műanyag táblára. A nagy vállalatok például konferencia megjelenéseikre akár nagyobb összegben is beruházhatnak ilyen eszközökre pultok, roll-upok, plakáttartók formájában. Mivel ezek az eszközök többször és hosszú távon – akár évekig – használatosak, nagyon fontos az előre átgondolt tervezésük és a minőségi kivitelezésük.

 

Honnan lehet ilyen fizikai reklámeszközöket beszerezni?

Reklámeszközök gyártásával rengeteg cég foglalkozik, így nehéz lehet kiválasztanunk a megfelelőt. Érdemes jól felmérnünk, hogy milyen minőségben dolgoznak akár tervezésről,  kivitelezésről vagy helyszíni telepítésről legyen szó. Vannak, akik csak grafika tervezést vállalnak és a kivitelezést kiszervezik, vagy van olyan cég, aki csak gyártja az eszközöket. A leghatékonyabb megoldás lehet, ha egy vállalat a tervezéstől a telepítésig mindent el tud vállani, így nincs gondunk a folyamatok összehangolásával és menedzselésével. Ilyen például a Display Store webshop, akik nem csak az előbb felsorolt folyamatokat tudják teljeskörűen és magas színvonalon nyújtani, de emelett tanácsadással is segítik megrendelőik offline marketing tevékenységének sikerességét.

 

Bővebben a Display Store-ról

Rengeteg féle reklámeszközt forgalmaznak, így kedvünk szerint válogathatunk a legegyszerűbbektől a legösszetettebbekig. Termékeik között szerepelnek többek között komplett kiállítási rendszerek, standok, textil vagy ledes falak, plakáttartók, állványok, roll-upok, információs táblák, szórólaptartók, zászlók, sátrak. Termékeik professzionális kialakításúak és némelyik kültéri és beltéri verzióban is elérhető.

Szolgáltatásaik között szerepel a már említett grafikai tervezés, gyártás és helyszíni telepítés, de emellett több értékes és ügyfélbarát szolgáltatást is nyújtanak. Ilyen például a raktározás, ami segíti az olyan megrendelőket, akik nem tudják azonnal átvenni az eszközöket.

Érdemes végig böngészni termékeiket és igénybe venni szolgáltatásaikat!