Reklámok, Emblémák, Márkák
bizományos értékesítés

Autó értékesítés egyszerűen, profi segítséggel

Elszeretné adni személygépjárművét? Plusz pénzre van szüksége, esetleg nem tudja fenntartani vagy pont, hogy egy másikat szeretne vásárolni az eladás bevételéből? Ha nem tudja, hogyan kezdjen neki, semmi gond, ez a cikk pont Önnek szól!

Spóroljon idővel és energiával!

Egyetlen, de egyszerű módja van arra, hogy időt takarítson meg a megfelelő vevő megtalálása során: bízza ezt a feladatot egy bizományos autó értékesítésre szakosodott cégre! Garantálni nem tudjuk, hogy a költségek alacsonyabbak lesznek minden esetben, mintha saját maga adna fel hirdetéseket, keresne vevőt. Azt viszont igen, hogy ha összeszámolja, hogy mennyi időbe, energiába és pénzbe kerül megtalálni a tökéletes vevőt, akkor nagyon valószínűen az jön ki, hogy megérte egy profi vállalkozásra bízni ezt.

A biztonság se egy elhagyható szempont. Amennyiben egy hiteles cégre bízza dolgait, nem futhat véletlenül se bele egy átverésbe! Már pedig lehetünk akármennyire szemfülesek, ha csak nem vagyunk tapasztalt autónepperek, könnyen áldozatul eshetünk egy átverésnek vagy veszhet el rengeteg pénzünk egy rossz üzleten.

Nem szeretnénk az olvasóink idejét tovább rabolni, hisz az idő pénz, térjünk is a tárgyra!

Amennyiben elszeretné adni járművét mi a KGYD bizományos autó értékesítés szolgáltatását ajánljuk! Szívesen segítenek szakértelmükkel, továbbá átvállalják a hirdetésfeladással, ügyintézéssel kapcsolatos rengeteg energiába kerülő terheket. Az eladás során rejtett költségeket nem számolnak fel: a sikerdíjt csak az esetben kell kifizetnie, amennyiben ténylegesen sikerült eladni a járművet. Így biztos lehet abban, hogy a cégnek is legalább annyira érdeke az eladás, mint Önnek.

Nem csak eladna, hanem vásárolna is autót?!

Megeshet, hogy nem csupán eladni szeretne egy autót, hanem venni is mellette egy újat. Semmi probléma! A KGYD Autó ebben is segíteni tud. Legyen szó használt autóról vagy import autóval kapcsolatos ügyintézésekről, logisztikáról, szívesen segítenek ezekben is.

Ha viszont lemondana a tartós autós életről, épp egy zsúfolt belvárosba költözött, de néha-néha egy hétvégi kiruccanáshoz jól jönne egy, akkor az autóbérlés szolgáltatás érdekes lehet Önnek!