Reklámok, Emblémák, Márkák
kombi gázkazán márkák

Kombi gázkazán márkák

A gázkazánok és bojlerek kiválasztásakor nem csak a teljesítményt kell néznünk, de a gyártók tulajdonságaira is érdemes figyelnünk. A kombi gázkazán márkák esetében sok tényező alapján dönthetünk, mi pedig összeszedtük az 5 legnagyobb brand előnyeit.

Kombi gázkazán márkák előnyei

Ezen típusú kazángyártók közül 5 nagy márkát fogunk most megvizsgálni: Ariston, Baxi, Saunier Duval, Bosch és Vaillant.

  1. Ariston: ez a márka a maximális kényelemre törekszik mind a telepítés, használat vagy szerviz területén. Az utóbbi években nagy hangsúlyt kapott náluk az energiahatékonyság végletekig való kitolása a zöld fordulat végett.
  2. Baxi: ezzel szemben az egyszerűségre törekszik a gépei kezelését illetően. Épp ezért törekszenek a lehető legnagyobb megbízhatóságra. Ha pedig mégis megházasodnának a gépek akkor pedig ingyenes cserealkatrészeket biztosítanak a gondtalan használat érdekében.
  3. Saunier Duval: itt a tervezői minőség maximalitása a legfontosabb. A legjobb minőségű alapanyagokat kombinálják a mérnökök 100 év evolúciója alapján kiforrott és bevált technológiákkal. Ez a szinergia egyben biztosítja az egyik leghosszabb termék élettartamot ami a piacon elérthető.
  4. Bosch: a magyarországi gyárral is rendelkező gyártó a hatékonyság maximalizálására törekszik. Ez azt jelenti, hogy a berendezések akár 98%-os hatásfokot is elérhetnek. A fogyasztóknak így alacsonyabb lesz a költsége és csökken az ökológiai lábnyomuk is.
  5. Vaillant: ez a gyártó fél lábbal mindig a jövőben van és nagy büszkeséget helyez az innovációs megoldásaikra, amikkel vezetni tudják a high-tech készüléket keresőket. Ez jelenti azt, hogy szeretnék a lehető legzöldebb technológiát alkalmazni és megoldani olyan kihívásokat mint a szinkronizáció és kompatibilitás a legkülönfélébb megújuló erőforrásokkal.

A kombi gázkazán márkák között persze van még rengeteg másfajta gyártó is, ha valaki bővíteni szeretné a keresését.

Döntési helyzet könnyítése

Bármilyen fűtéstechnikai megoldást is választunk, érdemes nemcsak külön-külön vizsgálni az egyes gyártókat, hanem akár egyben is összehasonlíthatjuk őket egy nagyobb kiterjedésű webshopon.