Reklámok, Emblémák, Márkák
tolatóradar kocsikba

Szuper és megfizethető autófejlesztés: a tolatóradar

Magyarországon továbbra sem jellemző a sok extrával rendelkező kocsik vásárlása és sokszor a kényelmi funkciók közül pont a tolatóradar és kamera marad ki. Noha sokan úgy kalkulálnak, hogy enélkül is meg tudják oldani a parkolást, de aki egyszer már próbálta tudja, hogy mennyire nagy segítség tud lenni akár már egy alapdarab is.

Tolatóradar választás

A tolatóradarok tipikusan azon autós kiegészítők közé tartoznak, amiket nagyon olcsó beszerezni és hatalmas minőségi változást hoznak a vezetésünkbe. A legalapabb pár ezer forintos verzók csak hanggal jeleznek a távolságról. De érdemes a kicsit költségesebb variációkat választani, hiszen azoknál már lehetőségünk van egy kijelzőn is figyelni a távolságot, akár centiméteres pontosággal is. Ha van hely még a kocsink konzolán akkor mindenképpen érdemes ez utóbbi verziót megvásárolni.

Vásárolj webáruházból gyorsan és egyszerűen

Ahhoz hogy gyorsan könnyebbé tegyük az életünket nem kell végigmásznunk autós üzletek tucatjain. Elegendő egy olyan webshop felkeresése, ahol megfelelő kínálatból szemezgethetünk a tolatóradar felhozatalban, mint például a traffipaxbolt-ban: https://traffipaxbolt.hu/tolatoradar-es-tolato-kamera/univerzalis-tolatoradar.

Nagy döntés ilyenkor, hogy érdemes-e egy sokkal drágább tolatókamerára beruházni. Ha még nem próbáltuk ezeket a rendszereket és nem akarunk elköteleződni, akkor kezdjük mindenképpen a tolatóradarral. Ugyanez igaz azokra az autókra, hova nem lehet beszerelni a tolatóradar konzoljait különböző okok miatt.

Egy-két év használat után már látni fogjuk, hogy milyen előnyökkel jár ez a rendszr és akár fejleszthetünk is rajta. Ne feledjük azt sem, hogy rengeteg hasonló kütyü található az ilyen webáruházakban. Gyerekeknek berakható LCD kijelző ami remek segítség a hosszú utakon kialakuló nyűgösség legyőzésében. Vadriasztó a kevésbé forgalmas utakra, hogy biztosan ne fussunk bele balesetbe. Vagy éppen egy szuper kihangosító rendszer amivel egyszerre tudunk biztonságosan telefonálni vagy éppen a kedvenc zenénket hallgatni az unalmaabb utakon.