Reklámok, Emblémák, Márkák
iskolatáska

Back to school: Milyen iskolatáskát vegyél a gyerkőcnek?

Újra eljött a szeptember, ami sok szülő örömére egyet jelent az iskolakezdéssel. A gyerekek újra visszatérnek az iskolapadba és idejük nagy részét tanulással töltik. De ez nem ilyen egyszerű, hiszen az egyéniségkifejező iskolaszerek beszerzése nem maradhat el! A legtöbben egyediségre törekszenek, de a minőséget sem szabad figyelmen kívül hagyni, főleg ha iskolatáskáról van szó.

 

Hogyan válassz iskolatáskát?

Két fő kritériumot emelnék ki, ami a gyerekek közérzetének és egészségének is kedvez hosszútávon. Az egyik a táska kinézete, a másik pedig a kialakítása, mérete. Persze fontos az ár is és még rengeteg tényező, mint például a moshatóság, ezt mondhatjuk úgy, hogy a szülők problémája. 🙂

Nem utolsó sorban ezek mellett még kiemelném, hogy a gyerkőc is legyen ott a táska kiválasztásakor! Minden erőfeszítés hiábavaló, ha neki nem fog tetszeni. 🙂

 

Ergonomikus kialakítás

Az első szempont mindig a minőség legyen, hiszen nap, mint nap hordani fogja a gyerkőc a táskát. Az egészséges testtartás biztosítása elengedhetetlen számukra, rengeteg felnőtt vagy fiatalkori panasztól óvhatjuk meg őket, ha erre figyelünk.

A boltban érdeklődjük meg, vagy online olvassunk utána, hogy melyik táskák rendelkeznek ergonomikus hátrésszel. Az ilyen táskák jól támasztják a gerincet. Szerencsére ma már rengeteg ilyen iskolatáska elérhető jó áron és gyerekeknek tetsző kialakításban. A méretre is figyeljünk, ne legyen túl nehéz, vagy nagy a magassághoz és testsúlyhoz viszonyítva.

 

Engedd, hogy kifejezze saját egyéniségét!

Ahogy említettem a másik fő tényező a táska kinézete. Nagyon fontos a gyerekek számára, hogy ki tudják fejezni egyéniségüket saját maguknak és társaiknak is. Rengeteg egyszerűbb vagy mintás táska közül lehet választani a webshopokban és fizikai boltokban is. Így teret kaphatnak a kedvenc mesefigurák, szuperhősök, amelyek biztos feldobják a mindennapokat.

 

Ha ezeket mind figyelembe vesszük, biztos nem hozunk rossz döntést iskolatáska választáskor!