Reklámok, Emblémák, Márkák
Tisia Hotel & Spa tiszaújváros szállás

Tisia Hotel & Spa Tiszaújváros szállás

A 4 csillagos Tisia Hotel a legújabb Tiszaújváros szállás. Előreláthatóan 2021. decemberétől várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat. A szálloda egyik igazán vonzó tulajdonsága, hogy egybeépült a tiszaújvárosi Gyógy -és Strandfürdővel.  Ezzel pedig közvetlen átjárást biztosít vendégei számára.

Tiszaújváros szállás és programok

Az újonnan épülő Tisia Hotel az ipari park közelében helyezkedik el és a környéken számtalan programlehetőség várja a látogatókat. Az itt tartózkodásunk alatt feltétlenül érdemes ellátogatni az Ónodi várhoz, a Muhi csata emlékparkba, de a Tisza-tó környékét is mindenképp ajánljuk felfedezésre. A kirándulni vágyóknak van lehetőség kerékpár bérlésre is a Tisia Hotel Tiszaújváros szállás vendégeiként.

Természetesen azok számára is van lehetőség kikapcsolódásra, akik nem feltétlenül szeretnének kirándulni, inkább a pihenésre koncentrálnának. A Tisia Hotel többféle szállodai szobával várja a hozzájuk látogatókat, ezzel is igyekezve rugalmassá tenni mindenki elszállásolását.  Amit már korábban is említettünk, hogy a szállodai vendégek számára közvetlen átjárást biztosítanak Tiszaújváros egyik legismertebb látványosságába, a Gyógy -és Strandfürdőbe. A szállóvendégeknek mindemellett lehetőségük van felszerelt konditerem használatra. A teljes kényelem és minden igény kiszolgálásának érdekében pedig 24 órás recepcióval állnak a vendégek rendelkezésére.

Tisia Hotel Spa & Wellness szolgáltatások

A szálloda wellness szolgáltatásai között a felfrissülni vágyóknak a számos medence használata mellett lehetőségük van 3 különböző szauna és merülő medence használatára is.  Természetesen szépségápolásra is van lehetőség szolárium, masszázs és pedikűr formájában. A kezeléseket pedig kényelmes nyugágyakon, pihenőszobában vezethetik le a vendégek.

A Tiszaújvárosi Gyógy -és Strandfürdő területén 6 különböző medence található. A strandolók élménymedencékben és gyógyvizekben élvezhetik a pihenést. Természetesen kisebb és nagyobb gyermekek számára is találunk megfelelő szórakozást. Gyermekmedencékkel, játszóterekkel és csúszdás élményekkel várják őket az itt dolgozók.

A Tisia Hotelben kizárólag képzett munkatársakkal várják a kikapcsolódni vágyókat, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújthassák. A legújabb Tiszaújváros szállás előreláthatóan 2021. decemberétől várja a hozzájuk ellátogatni vágyókat.