Reklámok, Emblémák, Márkák

Minőségi idő ajándékba

A minőségi idő fontosságáról sokat hallhatunk. Bármilyen kapcsolatról legyen is szó, a minőségi időt a szakemberek szinte minden esetben kiemelik. Legyen szó szülő-gyermek kötődés építéséről, párkapcsolati kötelékről, baráti kapcsolódásról. Talán az egyik legjobb dolog, amit adhatunk a másik embernek, az az időnk. Főleg, ha ezt úgy tudjuk eltölteni, hogy az mindkettőnket feltölt. Ma már gyakran ajándékozunk szeretteinknek élményt, mivel a tárgyi ajándékok vásárlása már inkább kezd idejétmúlt lenni, és az élmény lehet az együtt töltött idő is.

 

Élmények és együtt töltött idő

 

A minőségi idő lényege az, hogy nem feltétlen kell, hogy hosszú legyen, viszont minden értelemben jelen vagyunk, figyelünk a másikra, kapcsolódunk. Olyan tevékenységgel foglalkozunk, amit mindketten élvezünk. Amikor ezen elv alapján választunk ajándékot, érdemes figyelembe venni, hogy a másik mit szeret, mennyi idő eljutni a célállomásra, mivel lehet megközelíteni. Hiszen hiába a jó élmény, ha közben a körülmények nem adottak, és csak rombolják az összképet. Szinte bárhol az országban találunk nagyon jó lehetőségeket, a közös főzéstől kezdve a kézműves foglalkozáson át a túrázásig. De választhatunk koncertet, könyvbemutatót, szakember előadását is. És mindezek mellett pedig kényeztethetjük is magunkat, hiszen a közös kikapcsolódás is fel tud tölteni, ha éppen arra van szükségünk. Ilyen lehet például a páros masszázs Budapesten, vagy akár vidéken is.

két ember közt a páros masszázs erősítheti a köteléket

Páros masszázs

 

A páros masszázsra mehetünk a párunkkal, szülőnkkel, gyermekünkkel, barátunkkal, vagy akár kollégánkkal is. Mindenképpen segíti a kapcsolat, kötelék erősítését, hiszen csökkenti a stresszt, és egyfajta energialöketként hat a szervezetre. Attól függően alakítja ki a szakember a környezetet, a háttérzenét, a szoba hangulatát, hogy kivel veszünk részt a masszázson. Értelemszerűen, ha a párunkkal érkezünk, romantikusabb hangulattal várnak minket.

A páros masszás fajtáját kiválaszthatjuk, annak megfelelően, hogy milyen panaszokkal, igényekkel érkezünk. Hiszen lehet, hogy éppen a stresszt akarjuk csökkenteni és nincs fájdalmunk, de az is lehet, hogy az izmaink csomósak és sok mindenünk fáj.