Reklámok, Emblémák, Márkák
a profi nyomdák szolgáltatásai széleskörűek

Milyen a jó nyomda?

Legyen szó könyvnyomtatásról, szórólapról, oklevélről, vagy névjegykártya nyomtatásról, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen nyomdának a szolgáltatását vesszük igénybe. Honnan tudod, hogy mi alapján kell kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet? Mutatunk néhány szempontot.

Számít, hogy mivel nyomtatnak

Az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen gépparkkal dolgozik a nyomda. Mindenképp érdemes profi nyomdát választani, itt ugyanis olyan készülékekkel dolgoznak, amik segítségével nem csak gyors munkát biztosíthatnak, de a minőségben sem fogunk csalódni. Ami szintén lényeges szempont, hogy  ofszet és digitális nyomtatásra is legyen lehetőség, ugyanis nagy példányszám esetén egyáltalán nem mindegy, milyen technológiát használnak.

Gyorsaság

Mindenki tudja, hogy amikor egy projekthez van szükség szóróanyagra, akkor általában az utolsó percben válik véglegessé, így legtöbbször azonnal kellenek a kinyomtatott, kész anyagok. Az azonnalra ugyan nincsen lehetőség, de figyelembe kell venni, hogy minél hamarabb elkészüljenek a kívánt anyagok. Van olyan nyomda, ahol rövid határidővel, akár egy napon belül elkészítik a nyomtatványokat. Sőt, ha igazán szerencsésen választunk, akkor el sem kell mennünk érte, mert házhozszállítás szolgáltatással elhozzák a rendelésünket.

Szakemberek segítsége

Nem mindig lehetünk biztosak minden területen a tudásunkban. A nyomtatatás területén sem kell mindenről képben lennünk, ezért nem árt, ha olyan szakemberek dolgoznak a nyomdában, akik szaktudásukkal tanácsot tudnak adni nekünk.

A szolgáltatások

Minél szélesebb körű a szolgáltatás listája egy nyomdának, illetve minél bonyolultabb technikát kívánó eljárással dolgoznak, annál biztosabbak lehetünk abban, hogy jó helyen járunk. Hiszen ebben az esetben sejthetjük, hogy profi gépekkel dolgoznak, hozzáértő szakemberek.

  • Könyvkötés
    Spirálozás
    Stancolás
    Prégelés
    Plakát és szórólap készítés
    Doboz gyártás
    Névjegykártya előállítása

Mindent egy helyen

Abban az esetben, ha több termék nyomtatására is igényt tartunk, mindenképp érdemes őket egy helyen elkészíttetni. Ugyanis nyomdánként lehetnek eltérő árnyalatok az anyagokban. Az egységes megjelenés pedig megbízhatóságot és magas minőséget sugall.